Vi åbner for nye muligheder

Vi ser forudsætningen for varig succes i organisk vækst: kontinuerligt at tænke og handle strategisk.

SALG er strategisk. Vi hjælper med at identificere og demontere resultathæmmende barrierer i salget og i salgsorganisationen. I et forpligtigende samarbejde udvikler og implementerer vi sammen strukturer, kompetencer og processer, der sikrer en stærkere salgskultur og konkurrencekraft.

LEDELSE er katalysator for vækst. Vi ser ledelse og lederskab hos den enkelte leder og i de respektive ledelsesteam som katalysator for at skabe den organiske vækst. Vi bidrager med at forene og styrke den samlede ledelseskraft i organisationen. Målet er at forbedre arbejdsglæden og værdiskabelsen.

Let’s Make Strategy Happen er vores ambition for vores kunder, og derfor medvirker vores værdiskabende aktiviteter til at øge den strategiske kapabilitet. At være strategisk fokuseret, betyder at kunne udføre de rette handlinger på markedspladsen og samtidigt øge organisationens konkurrencemæssige evner.

Vi er konstant nysgerrige og udfordrer os selv i interaktionen mellem kunder, praksis og forskning. Vores pædagogiske tilgang til kundesamarbejdet er formet af vores erfaring og indsigt primært fra linjeledelse, undervisning på Copenhagen Business School og mange år som konsulenter.

Vi ved også, at vi er nødt til at tænke ind i boksen for at kunne tænke ud af boksen, så derfor søger vi sammen med vores kunder at forstå og inddrage hinandens perspektiver samt skabe nye.

Mød Teamet

Curius består i dag af de to partnere Torben Ulrich og Alex Fonnesbech.

Via telefon: 20 13 23 32  Via email: tu@curius.dk eller af@curius.dk